Friday, August 21, 2009

salam ramadhan

Ramadhan Pictures, Images and Photos

seperti yg kita ketahui,umat islam seluruh dunia akan mula menyambut bulan yg paling dinanti2..

bulan kerahmatan, bulan di mana kita sebagai manusia yg khilaf mula berlumba-lumba mencari keredhaan Allah swt.
selamat menyambut bulan ramadhan pada smo sahabat..
dikesempatan ini gak,dengan rendah diri cake mintak maap pd smo mn tau de terkasar bhse slme ni..
waa,mlm ni da stat terawih..huhu
syok meh..
kompom rmai umat manusia kt mesjid tu nanti..
yeah,insyaAllah leh pose penuh thn ni..
ni ramadhan pertama sebagai isteri..huhu

Ramadhan Pictures, Images and Photos

baby,mummy stat pose sok tau..
awk jgn naughty2 eh syg..
duk diam2 dlm perut mummy tau..heheh




Monday, July 20, 2009

hadiah utk bushuk..

epi aniversary link!!
walaupun esok tp aku tetap nk wish arini..huhu
tkt esok aku bizi berpoye2,lgsg lupe nk mengepost dlm blog ni..hahha
walla,da 7 bln ek kite kawen..
thanx for everythg yg..
xlame lg,awk nye mr.loba-loba lak kua..kekke
adiah ni da lme aku smpn utk bushuk,la ni br bg..
mulenye igt nk buat hantaran tp mase tu smpi da ptg jd akak da mls nk gubah..
sian die,lame duk dlm lemari tu..hehe
amik ni yg,adiah utk awk..


ni wallet br utk awk

mentang-mentang dpt wallet br,yg lame die cmpk je..huhu

entry utk khairul antasha

untuk anda yg bernama khairul antasha..huuhu
klau anda baca blog saya ni,sila r bg saya bace blog anda..
smpi ati ko lp kt aku eh link..
kang aku majuk br ko tau..haha

lps 1 bulan lebih

after long hiatus,aku kembali memblogkan diri..huhu
pada yg tertanya2 mn aku ghaib,nti aku jwb k..
byk yg jadi dlm mase sebulan ni..
oh ya,skang ni saya menjadi fulltime housewife..
yup,betul n saya xmain2..
after kontrak xsambung n hubby pn xbg kje saya duduk saja di rumah sambil membesarkan diri sebagai johan..kekekek
aku terpaksa akui mule2 mmg susah nk duk uma after da lme kje..
tp da lame2 cm besh lak..huhu
maybe pas deliver ni aku smbg kje..
bkn xdpt kje wt ms ni tp ngn keadaan aku yg preggie ni majikan mn yg nk amik kje..kekeke
jadi r saya penganggur terhormat yg bergaji di rumah..
sgt hoh ok..haha
ah,byk mende yg nk diceritakn tp bak kate org dlu2, 'xkn lari gunung dikejar'
cmtu jugak r cte aku..kekeke
jadi,tunggu r saya smbg bercerita nti k..

Tuesday, May 19, 2009

wahaha..
bushuk ku sudah register facebook..
bis terbongkar aktiviti xsehatku di situ..haha


Monday, May 18, 2009

sorang..

Lonely Pictures, Images and Photos

saya masih di opis,kesorangan & kebuhsanan..huhu
sib bek tenet laju cm bullet train arini..
klau lambat cm kura-kura harus saya mengamuk..haha
en.buhsuk saya,cpt sket amik leh x..
saya da skt perut tanggung lapo ni sbb cafe tutup td..

Wednesday, May 6, 2009

Syukur..

alhamdulillah,syukur pada Illahi sebab bushuk da dpt keje baru..
good for him n us also..hehe
ni yg dinamakn rezeki ank kot..
xtau lg kne pindah ke x..
mintak2 xpindah r..
to bushuk,me luv u dear..